Werk en Leef!

Waarom werken bij Polder?
Bij Polder kan er veel!

Polder is een dynamisch en groeiend bedrijf dat altijd op zoek is naar gemotiveerde medewerkers. We doen ons werk met plezier en streven in alles naar het beste resultaat. Dat betekent dat we onze medewerkers de ruimte en vrijheid geven om hun werk op hun eigen manier te doen. We geloven dat dit leidt tot meer werkplezier, betere prestaties en een hogere klanttevredenheid.

Jouw volgende stap begint bij ons

Werken in deeltijd

Bij ons kun je zeker in deeltijd werken. Of je nu 2 dagen van 8 uur, 4 dagen van 4 uur of een andere variant wilt, het is allemaal mogelijk. Het aantal uren ligt in principe vast, maar kan in overleg worden aangepast. Op den duur meer zorgtaken thuis en dus minder werken? Kan! Minder zorgtaken thuis en meer werken? Kan ook. We staan open voor jouw wensen!

Werken op oproepbasis

Bij ons kun je ook werken op oproepbasis en zelf kiezen wanneer jij beschikbaar bent. Ideaal voor korte ritten met goederentransport of om als extra verhuizer bij te springen wanneer nodig. Flexibiliteit staat centraal: jij bepaalt wanneer je werkt, wij zorgen voor de klussen!

Werken bij meerdere Polderbedrijven

Je kunt bij ons ook werken bij twee van onze bedrijven en zo een afwisselende werkweek beleven! Of je nu chauffeur CE én verhuizer wilt zijn, of groenmedewerker en chauffeur BE, bij ons is het mogelijk. Polder bestaat uit een verhuisbedrijf, een transportbedrijf en een groen- en grondwerkbedrijf. Je kunt bijvoorbeeld twee dagen als verhuizer aan de slag en één dag als groenmedewerker

Deze variatie zorgt voor een dynamische werkweek waarin je meerdere vaardigheden kunt ontwikkelen.  Als je houdt van afwisseling en graag in verschillende rollen werkt, dan is dit de perfecte kans voor jou! Kom ons team versterken en geniet van een gevarieerde werkweek.

Werken aan/na een carrière switch

Bij ons is iedereen welkom, of je nu op zoek bent naar een carrière switch, een actieve baan na jarenlang kantoorwerk, of simpelweg nog niet weet wat je wilt. Als verhuizer ben je lekker fysiek bezig, als groenwerker werk je altijd buiten, en als chauffeur geniet je van een gevoel van vrijheid op de weg


Voel je je vastgelopen bij je huidige werkgever of wil je iets heel anders proberen?  Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren en je volgende carrièrehoogtepunt bij ons te vinden. Weet je het allemaal nog niet qua werk? 


Kom het bij ons uitvogelen! Het werk is verrassend leuk om te doen en wij bieden meer perspectieven dan je denkt. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden voor jou!

Aan het werk na een pauze

Ben je na een pauze klaar om weer aan het werk te gaan of weet je nog niet precies wat je wilt? Bij Polder bieden we volop kansen om jezelf te ontwikkelen, zonder druk


Of je nu ervaring hebt of niet, bij ons kun je aan de slag in diverse functies, zoals verhuizer, groenwerker of chauffeur. We zorgen voor een fijne werkomgeving waarin je je talenten kunt ontdekken en benutten. Het enige wat je hoeft te doen, is goed werk leveren. 


Bouw samen met ons aan een nieuwe toekomst en ontdek wat echt bij jou past.


Jouw volgende stap begint bij ons!